Holistische Therapie

Deze therapie is geschikt voor iedereen

Als Holistisch Therapeut geloof ik dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en dat ware genezing alleen kan plaatsvinden wanneer we al deze aspecten in balans brengen. Ik combineer een scala aan verschillende krachtige methodieken om je te helpen blokkades te doorbreken, emotionele bagage los te laten en diepgaande transformatie te ervaren.

Wendy

Wat is een Holistisch Therapeut?

Een Holistisch Therapeut behandelt de mens als geheel, in plaats van zich alleen te richten op afzonderlijke symptomen. Dit betekent dat ik niet alleen werk aan fysieke klachten, maar ook aan emotionele, mentale en spirituele aspecten. De methodieken die ik toepas, helpen om de onderliggende oorzaken van problemen aan te pakken en een diepe, duurzame genezing te bevorderen.

Voor Wie is Holistische Therapie Geschikt?

Holistische therapie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, integratieve benadering van welzijn. Of je nu last hebt van stress, emotionele blokkades, fysieke pijn, of gewoon meer in balans wilt komen, holistische therapie kan je hierbij helpen.

Door behandeling van de 5 kernpunten en een systemische aanpak help ik jou naar een gezondere levensstijl en mindset, waardoor er weer rust, balans, focus en energie wordt gecreëerd.

Dit gevoel gun ik een ieder en daar staat mijn onderneming voor!

Voordelen van Holistische Therapie:

  • Verlichting van stress en spanning
  • Verbetering van emotioneel welzijn
  • Diepere zelfkennis en zelfacceptatie
  • Verhoogde energie en vitaliteit
  • Ondersteuning bij fysieke genezing

Mijn Werkwijze:

1. Kennismakingsgesprek

We leren elkaar kennen en bespreken je hulpvraag, doelen, en verwachtingen. Dit gesprek vormt de basis voor onze samenwerking en helpt bepalen of er een goede klik is.

2. Intake en opstellen van een Persoonlijk Behandelplan

Op basis van de intake stel ik een behandelplan op maat op, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. We gaan dieper in op je gezondheid, emoties, levensstijl en ik voer een holistische analyse uit om de onderliggende oorzaken van je klachten te begrijpen.

3. Start van de Behandeling

We beginnen met de behandelingen, waarbij we blokkades aanpakken en balans herstellen met behulp van verschillende therapieën en technieken.

4. Evaluatie en Aanpassing

We evalueren regelmatig je voortgang en passen het behandelplan aan om het traject effectief en passend te houden.

5. Afronding van het Traject

Een belangrijk aspect van de holistische therapie sessie is het streven naar innerlijke balans. Ik help je om in contact te komen met jezelf, je eigen behoeften te begrijpen en je energie in evenwicht te brengen. Dit helpt je om helderheid en rust te vinden en keuzes te maken die in lijn zijn met jouw authentieke zelf.

6. Nazorg en Integratie

Ook na afronding bied ik ondersteuning. We kunnen follow-up sessies plannen om je te helpen de positieve veranderingen vast te houden en te integreren.

Tarieven Holistische Therapie

De investering per consult voor een Holistisch Therapie sessie (1 uur) is €75,-.

Pakket van 8 sessie: € 585,-.

Pakket van 12 sessie: € 885,-.

Deze tarieven zijn geldig tot 1 januari 2025.

Bij annulering tot 48 uur voor aanvang sessie/consult is de klant/cliënt geen kosten verschuldigd.

Bij annulering tot 24 uur voor aanvang sessie/consult is de klant/cliënt 50% van het afgesproken bedrag verschuldigd.

Binnen 24 uur geen restitutie. Tijdig verzetten van een afspraak is altijd mogelijk.

Bij werkzaamheden voor scholen, verenigingen, bedrijven of groepen is de prijs op aanvraag afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij activiteiten op locatie bereken ik voor de reiskosten €0,23 per gereden kilometer + de kosten voor het betaald parkeren worden doorberekend in de prijs.

Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe Holistische Therapie jou kan helpen bij jouw persoonlijke groei.